Image
 

Natuurgeneeskracht.nl Nederlands officiële importeur

RockStar

Gemaakt van hoogwaardige medische Ophiocordyceps en Andosan extracten.
Bestel Online

SuperBrain

Gemaakt van hoogwaardige Hericium Erinaceus en Ophiocordyceps-extracten van medische kwaliteit.
Bestel Online

Immunity

Gemaakt van hoogwaardige medische kwaliteit Andosan, Lentinan en PSK extracten.
Bestel Online

Ervaringen

Ik vecht tegen kanker en ik ben aan het winnen

Kanker / Energie

Het was januari 2016 dat ik gediagnosticeerd werd met borstkanker met uitzaaiingen naar mijn lever en botten via mijn lymfe en bloedstelsel. 
Mijn lever was zodanig slecht, dat alleen Chemotherapie nog mogelijk was mits mijn lever het zou redden. Mijn levensverwachting was een paar maanden, 8 weken was hun prognose.
Vanaf dag één ben ik zelfgemaakte verse rauwe shakes van organisch groenten en fruit samen met juices gaan maken en drinken. 
Daarnaast had ik een cocktail van supplementen die ik met de shakes en juices (toen ik na twee maanden nog steeds in leven was) ben blijven innemen. Mijn lichaam kon de chemokuren niet meer aan en ben vanaf eind Mei 2016 overgestapt op chemo pillen. Deze sloegen de eerste twee maanden niet aan, maar daarna werd het gelukkig langzaam weer wat stabieler. 
Mijn supplementen heb aan mijn behoefte aangepast, omdat het steeds iets beter met mij ging. Ik nam in mijn supplementen al verschillende soorten paddenstoelen, maar wist nooit precies welke dosering goed voor mij was, totdat ik in september 2017 met Terracotta producten in aanraking kwam. 

Ik ben toen begonnen met Terracotta Immunity en Terracotta Rockstar die veel gebuiksvriendelijker waren.
Mijn begin dosis (3x3) was gezien de ernst van mijn ziektebeeld niet genoeg. Na overleg met de mensen achter Terracotta ben ik in januari 2018 dan ook begonnen met een hogere dosering (3 × 4) capsules per dag van ieder ( Immunity en Rockstar ). Ik kreeg toen al snel het gevoel dat mijn lichaam daar veel beter op reageerde en dat toonde de Ct-scans van maart en juli 2018 dan ook duidelijk. Mijn lever ging er steeds beter uitzien. Momenteel zitten er nog enkele vlekken op mijn lever en zijn de andere metastases niet weg, maar een soort van latent aanwezig. 
De bloedwaardes zijn enorm gaan dalen en ga nu ook door, om de tumorwaarden samen met mijn lever schoon te krijgen.

Voor mij is het een kwestie van een positieve instelling in combinatie met gezond eten , geen suikers en geen eiwitten ( ik ben vegetariër ) met aanvullende supplementen aangevuld met Terracotta supplementen. En positieve instelling is en pré. Dit alles heeft het er weer toe gebracht dat ik momenteel wéér voor twee jaar mag bijtekenen zegt mijn oncoloog... twee, hij vergist zich, ik dacht toch eerder aan wel 20 jaar!Het zal voor iedereen verschillend zijn hoe er op de Terracotta producten gereageerd zal worden, Ik hoor meerdere positieve resultaten en wonderbaarlijke resultaten bij uitbehandelde mensen en ik zou dan ook niet graag dezelfde weg hebben gewandeld zonder deze Terracotta supplementen.
De Terracotta-ingrediënten zijn medisch onderbouwd in ziekenhuizen en in onderzoeken is het aangetoond dat wel degelijk het helpt!  
Dank hiervoor! 

En Terracotta: Ik ga ermee door en zegt het voort !!

Er zijn namelijk zoveel mensen die hier baat bij zouden hebben!! 

Ik voel me herboren

Hersenen / Hormoon Balans /Energie / Kanker 

Ik heb vroeger een operatie gehad adenoom hypofyse . Ik heb hier Acromegalie aan overgehouden. Met als gevolg dat ik de hoogste maandelijkse dosering injecties met Sonatine gebruik. Na het gebruik van Terracotta TCM pillen heb ik duidelijke verbetering van bloedwaardes en van energie en heb geen gewrichtspijnen meer. De injecties met Somatoline zit ik nu op de laagste dosering en ik voel me fantastisch . Alle bloedwaardes zijn heel erg verbetert. Ik voel me herboren .  Ik kan het van harte aanbevelen!

Daarnaast ben ik van beroep een Orthomoleculaire Therapeut en kan ik spreken van zeer tevreden patiënten in mijn praktijk die ook Terracotta TCM pillen gebruiken. Mooie ondersteuning bij auto immuun ziekten en ook ter ondersteuning bij kankerpatiënten tijdens de chemokuur.  Verbluffende mooie resultaten ! In mijn optiek levert Terracotta een zeer mooie bijdrage  !

Betere Sport prestaties

Athletics Performance 

Ik ben werkzaam in de stad Londen en doe aan een mix van cardio- en krachttraining in mijn plaatselijke sportschool. Vaak voelde ik me uitgeput en werd ik aanbevolen om Rockstarvan Terracotta TCM om mij energie te geven, vooral voor het trainen. Ik neem  's morgens en' s avonds elke dag een capsule  en neem een hogere dosering op de dagen dat ik naar de sportschool ga. Sinds ik deze capsules neem , heb ik gemerkt  dat ik veel minder vermoeid ben, ik kan nu meer intensievere training aan en werk met zwaardere gewichten , en met meer herhalingen. Ik kan dit product iedereen aanraden die zich vermoeid en uitgeput voelt . Je zult merken dat Rockstar je de energie en het uithoudingsvermogen geeft van iemand die 10 jaar jonger is dan jezelf.

vriendelijke groeten

Vrij van medicijnen

Athletics Performance / Hormoon Balans

Ze zeggen dat wij datgene leren wat we het meest nodig hebben In mijn geval heeft mijn familie een lange voorgeschiedenis van diabetes en nierziekte. En een paar jaar geleden kreeg ik ook deze diagnose en kreeg ik medicijnen voor insulineresistentie en voor een lage schildklier functie.
Ik wist intellectueel gezien dat onze Terracotta-producten fantastisch zijn en dat Cordyceps, in bijzonder het belangrijkste ingrediënt in RockStar , werd vereerd als een wonderplant met een breed scala aan farmaceutisch actieve ingrediënten en gezondheidsvoordelen. Maar ik had het zelf nog nooit uit de eerste hand ervaren totdat de medische toestand van mijn moeder snel begon te verslechteren. Ze had 10 jaar dialyse ondergaan en haar diabetes in combinatie met een lange lijst van medicijnen hadden haar lichaam langzaam vernietigd. Dit alles culmineerde in een reeks van bijna opeenvolgende amputaties. Het zien van mijn moeder zonder benen gaf mij opeens waardering voor de mijne, dus hoewel ik het haatte, begon ik te rennen ter stimulatie van de bloedsomloop. Sommige mensen houden van rennen, het is een soort therapie, het ontspant hen. Ik kan echter niet hetzelfde zeggen. Ik begon te rennen om mijn moeder te eren en mezelf ervan te overtuigen dat er iets goeds voortkwam uit het feit dat ze haar benen verloor. Hardlopen was fysiek en mentaal moeilijk, dus ik begon 2 RockStar pillen één uur voor de training om mijn prestaties te verbeteren. Ik had nog nooit zo'n uithoudingsvermogen ervaren. Het was magisch. Ik zou voor altijd door kunnen rennen! In slechts één maand ging ik van 3 keer per week 3 kilometer hardlopen naar 4 tot 5 keer per week 5 tot 10 kilometer hardlopen. Later, met mijn nog sterkere vertrouwen in mijn eigen producten, besloot ik om mijn insulineresistentie en het schildklierprobleem aan te pakken. Ik kende het hoofdbestanddeel in SuperBrain, Hercium erinaceus was onder meer effectief om de hersenen te voeden en het hormonale evenwicht te bevorderen. Mijn hormonen moesten worden aangepakt, want kort nadat ik begon te rennen en RockStar gebruikte als mijn nieuwe levensstijl werd ik niet één keer maar twee keer zwanger! 2 baby's in 2 jaar, allemaal terwijl wij een bedrijf helemaal vanuit het niets aan het opbouwen waren. Ik wilde van de chemische medicijnen af en hielp mijn lichaam op een natuurlijke manier genezen, dus ik begon SuperBrain dagelijks 3 pillen te slikken. Ik merkte geen verandering, dus ik nam er meer , zelfs 6 pillen in de ochtend. Duidelijkheid! mijn geest voelde zo scherp! Bijna net zo scherp als in mijn pre-zwangerschap jaren, het was geweldig. Maar ik was van nachtrust beroofd, mijn baby's zijn van het type dat weinig slaap en weinig voedsel nodig hebben, wat prachtig is vanuit een evolutionair oogpunt, maar niet vanuit het perspectief van een moeder. De slapelooze nachten en dagen non-stop gedurende 2 jaar zorgden ervoor dat mijn humeur en energieniveau een duik namen in de vroege avonden rond 17.00 uur. Dus begon ik in de tussentijd in de middag ook 3 SuperBrain en 2 RockStar te nemen. Probleem opgelost. Ik had en heb nu genoeg energie en mentale helderheid om mijn 20-uren dagen aan te kunnen.
Zoals ik al eerder zei, intellectueel gezien wist ik dat de Terracotta-producten fantastisch waren, maar nu ik de geweldige impact hiervan zelf heb mogen ervaren in mijn eigen leven, denk ik dat iedereen ze zelf moet proberen.

Sterker Fysiek en Mentaal

Betere Sport Prestaties en een hogere concentratie

Ik begon een maand geleden met Terracotta's Rockstar-, Superbrain- en Immuniteitsupplementen in te nemen en vond ze op verschillende manieren nuttig.

Ik ben al levenslang een atleet die wekelijks nog deelneemt aan zwem-, hardloop- en fietsgroepen, en ik was eerder een zwemmer in de Verenigde Staten " All America " team en was een sportatleet op universitair niveau. Ik oefen nu elke week 4 tot 6 trainingen uit, maar toen ik mijn zestiger jaren bewoog, merkte ik dat het vermogen van mijn lichaam om snel te herstellen moeizamer ging, en zelfs bij gematigd agressieve trainingen de herstel veel langer ging duren. Vele dagen had ik last van spierpijn van mijn trainingen van de vorige dag, en had een algemeen gebrek aan energie en had last van vermoeidheid. Dat is natuurlijk een normale zaak voor iedere toegewijde atleet van elke leeftijd, maar voor mij werd het veel merkbaarder nu.

Toen ik de 3 TCM-supplementen elke dag 3x begon te nemen, voelde ik me over het algemeen veel beter en merkte ik zowel fysieke als mentale voordelen. Ik voel me niet langer moe en gesloopt op de dagen na mijn uitgebreide trainingen. En tijdens veel trainingen merkte ik dat mijn fysieke prestatieniveau en mijn uithoudingsvermogen aanzienlijk zijn verbeterd. Deze prestatieverbetering leidde bij mij weer tot een positieve mentale energie en tot meer vertrouwen in mijn atletische prestaties, dat was een big plus !! 

Geestelijk merkt ik een algemeen gevoel van welzijn en meer zelfvertrouwen in persoonlijke en zakelijke relaties. Ten slotte geloof ik dat deze supplementen mijn mogelijkheden hebben verbeterd om complexe kwantitatieve analyse-taken beter aan te kunnen ,en door mijn grotere uithoudingsvermogen  kan ik nu meer focussen en sneller schakelen en omschakelen.

Ik raad iedere sporter of sportatleet dan iook Terrracotta TCM-supplementen aan , en ook voor de "road warriors " onder ons

Fun !!

Het heeft mijn leven gered

Kanker / Energy

Op oudejaarsavond 2015 moest ik hoesten en er kwam bloed uit bij het hoesten. Longontsteking dacht ik. Gelijk op 1 January 2016 naar het ziekenhuis en toen begon het hele circus te lopen. Biopsie in mijn linkerlong wees uit dat ik de agressieve kleincellig longcarcinoom heb in mijn linkerlong van al meer dan 4 cm groot . En bij groter dan 2 cm is de regel dat het al uitgezaaid is naar de hersenen. Een hersenscan wees uit dat ik dat gelukkig niet had. Er zat een andere tumor in mijn rechterlong . Daar moest nog een biopsie genomen worden. Ik heb totaal zo'n 6 weken bloed lopen hoesten en daarna zijn de artsetn periodieke foto's genomen en vanaf toen verdween de tumor al vanaf dag 1 , zelfs nog voordat ik met de chemo begon. De tumor in mijn rechterlong werd niet eens meer een biopsie genomen omdat deze al te klein geworden was. De arts vertelde mij dat deze kanker moet zijn ontstaan zo na de zomer van 2015. Precies in een grote stress periode waar ik in zat en waar ik ook had verzuimd , lees vergat, om geregeld mijn cordyceps ( Rockstar ) van Terracotta in te nemen. Ik nam al een jaar voor deze diagnose Rockstar omdat ik meer energie wilde krijgen. Ik weet zeker dat de stress die toen had in combinatie met het niet nemen van Rockstar pillen de kanker kans  kreeg om zich toen te ontwikkelen. 
Nu de arts begreep niet dat het niet was uitgezaaid naar de hersenen, ik ben er zelf van overtuigd dat dat komt omdat ik geregeld de Cordyceps ( Rockstar ) in nam.
Mij werd in het begin drie maanden max gegeven en men wilde alleen nog maar palliatief behandelen. 1% red de tweede levensjaar en kans op genezing is er niet. Nu heb ik direct mijn levensstijl omgegooid en heb mij volledig gericht op gezond eten . Daarnaast ben ik grote hoeveelheden van Terracotta Rockstar en Immunity ( Xi'An ) gaan gebruiken , 16 capsules totaal per dag. Vandaar dat de artsen toch hadden besloten om vanwege mijn vooruitgang mij toch gewoon te gaan behandelen. En in Februari ben ik begonnen . Ik heb al die tijd geen enkel last gehad van de chemokuren die ik heb ondergaan , ook niet van de preventieve bestralingen. Ik heb 10 preventieve bestralingen gehad op mijn hoofd en totaal 33 op mijn longen ( Rechts en links ) gerichte bestraling . De bestralingen op mijn hoofd hakte er wel in , daar kreeg ik goed last van zware vermoeidheid . Maar ondanks dat heb ik toch gewoon door kunnen werken , iets wat de artsen beschreven als een soort van slapstick film .. Tegen ieders verwachting en statistieken in was ik na 6 maanden al schoon in de zin van dat er niets meer was te zien op de scan en in mijn bloed. Nu zij we al weer een twee jaar verder en alle periodieke scans en bloedtesten wijzen erop dat ik "schoon" ben.
Deze jongen blijft doorgaan met het innemen van Terracotta want zonder deze had ik hier nu niet gezeten.
Daarnaast wil ik een ieder in een vergelijkbare situatie ook willen adviseren om als je zoiets overkomt direct gezond te gaan leven . Laat de suikers staan en geen gebak en gevulde koeken meer , minder koolhydraten , gezond en gevarieerd eten. Bij al het eten nam ik knoflook bij ,en kruiden als peterselie en veel groenten etc. Nog belangrijker is om alle negatieve invloeden uit je omgeving te houden. Mensen om je heen denken allemaal dat je al dood aan het gaan bent en gedragen zich zo ook , sommige onbewust . Zelfs mijn eigen kinderen. Het is belangrijk dat iedereen zich gewoon gedraagt dat het goed komt, het is slechts een obstakel extra om te overwinnen. Niets aan de hand.
Als laatste wil ik meegeven dat ik het niet aan mijn artsen heb gemeld. Omdat deze kennis wel in de medische bibliotheek staan beschreven maar doktoren hebben dat in hun studie jaren niet gehad en zij het niet kennen en dan vaak afschilderen als onzin. Zij hebben "chemische " medicijnen gestudeerd. En wat de boer niet kent dat eet men niet. Het zijn uiteindelijk ook maar mensen. Ik ken ondertussen al meerdere mensen die tegen de statistieken nog steeds onder ons zijn. Dat Terracotta TCM werkt valt niet meer te ontkennen.

Dit is een pseudoniem daar ik niet onder mijn eigen naam op het internet wil . Maar een ieder die meer wilt weten kan contact opnemen met Terracotta TCM en die geven dat door aan mij. Ik kan dan bepalen om contact met U op te nemen.

Vaarwel Reumatoïde Artritis

Reuma

In oktober 2016 begon ik pijn te krijgen in mijn linkerschouder en in de gewrichten van mijn vingers. Mijn handen werden opgezwollen en de pijn werd al snel ondraaglijk. Mijn arts voerde een aantal bloedtesten uit en vond een hoog gehalte aan C-reactief proteïne (CRP) waarvan hij zei dat het een indicatie was van een hoge ontsteking in het lichaam en bevestigde dat ik reumatoïde artritis had. Ik werd doorverwezen naar een specialist, die Hydroxychloroquine aanbeval, welke hij zei dat hij deze zou toedienen in een gefaseerd doseersysteem zodat het lichaam er geleidelijk aan zou wennen. Hij vertelde me dat dit een degeneratieve ziekte was en dat er geen geneesmiddel voor is en dus niet is te genezen, alleen een behandeling om de pijn te beheersen en de achteruitgang te vertragen. Toen ik las over de bijwerkingen van het behandelplan, waaronder haaruitval en braken, besloot ik om alternatieve remedies te proberen. Ik kon niet accepteren niet dat er geen remedie hier voor was.
Ik begon met acupunctuur in een lokale kliniek, gerund door een Chinese vrouw. Dit hielp om de pijn te beheersen, maar zoals de clinicus mij uitlegde, is acupunctuur geen remedie voor reumatoïde artritis. Ze noemde een behandeling met een speciale schimmel die bekend staat als cordiceps en die verkrijgbaar is in China. Ik begon hier online naar te zoeken en kwam uiteindelijk het Terracotta TCMproductielijn tegen in een ebay-winkell. Ik nam contact op met de verkoper en nadat hij over mijn symptomen had gehoord, stelde hij voor om Immunity , nu Xi'aN genaamd , en Rockstar drie keer per dag een capsule van beide te nemen.
Wonderbaarlijk binnen vijf dagen nadat ik met Immunity en Rockstar was gestart voelde ik de zwelling in mijn gewrichten afnemen en werd de pijn veel beter hanteerbaar. Na een maand voelde ik me sterker dan ooit en mijn energieniveau nam enorm toe. Ik had een geplande bloedtest en een afspraak met de artritis-adviseur in februari 2017. Toen we elkaar ontmoetten, legde ik uit dat ik een alternatieve weg had gekozen. Hij was zeer sceptisch over mijn behandeling en maakte zich zorgen omdat ik niet het voorgeschreven geneesmiddel had ingenomen en dat ik onherstelbare schade aan mijn botten zou hebben aangericht.
Hij nam de bloedtesten en we hadden een vervolgafspraak ongeveer 10 dagen later. Hij was verbaasd over het lage niveau van CRP in mijn bloed. Hij vroeg me over mijn behandeling en was verbijsterd over het feit dat de ontsteking totaal verdwenen was. We spraken uitvoerig over mijn situatie , maar hoewel hij de resultaten zelf voor zich zag , wilde hij deze niet zien dat dit ook voor een ander zou kunnen werken Hij ontsloeg me en vertelde me om contact op te nemen met mijn arts als de symptomen weer opdoken.
Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik voor het eerst de symptomen had. De diagnose van een ongeneeslijke ziekte was onmiskenbaar. De CRP-bloedindicator en mijn specifieke pijn waren volledig consistent met reumatoïde artritis. Het vinden van het Terracotta-assortiment was voor mij een uitkomst. Ik leid nu een volledig en actief leven. Ik ga drie keer per week naar de sportschool en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Iedereen die lijdt aan reuma en dit leest, probeer dit eens, je hebt niets te verliezen. Je zult verrast zijn, geloof geen mensen die zeggen dat er geen remedie is, er is er een en het zal je leven veranderen.

Image
Image